TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ELÉRHETŐ: MUNKANAPOKON 9-11 és 13-15 ÓRÁIG!
KertigépVilág, ahol a kertigépek születnek...

Szállítási információk

A szállítási idő  1-7 munkanap. 

Átvételi módok, átvételi díjak

A szállítási díj Magyarországon, 30 000 Ft értékig:

  • MPL szállítással csomagpontra 1350 Ft
  • MPL házhozszállítással, bankkártyás fizetés, vagy előre utalás esetén 1450 Ft

  • utánvétes fizetés esetén, minden esetben +400 Ft

Amennyiben a rendelni kívánt termékek (szállítási költség nélküli) értéke eléri a 30 000 Ft -ot, akkor rendelését díjmentesen szállítjuk ki. Kivételt képeznek egyes akciós termékek.

     - MPL házhozszállítás 0-40 Kg

     - KUMI futárszolgálat 40 kg-ot meghaladó, és a különös csomagolást igénylő termékeinket a Kumi-trans futárszolgálat szállítja házhoz.

A termék(ek) futárszolgálat részére történő átadásról minden esetben küldünk e-mailben értesítést.  A szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomagok kézbesítése átadástól számított 24 (max. 72) órán belül megtörténik.
A futárszolgálat kizárólag hétköznap, munkaidőben szállítja ki a terméke(ke)t ( 8:00-17:00 óráig ), ezért fontos, hogy szállítási címként a megrendelés során olyan cím kerüljön megadásra, ahol ez időben a terméke(ke)t át tudják venni.

A sikertelen első kézbesítés napját követő munkanapon, a címhelyen ismételten megkísérli kézbesíteni a küldeményt.

  • MPL csomagpont

    Megrendelését az Ön által megadott MPL csomagpontra szállítjuk, ahol csomagját az átvevőpont nyitvatartási idején belül (akár hétvégén is) Ön 2 napon belül átveheti. A csomag MPL csomagpontra történő megérkezéséről e-mailben küldünk tájékoztatást

 

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

Jogfenntartás, tulajdonjogi kikötés

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.